Rólunk

Rétfalvi-Kurucz Alexandra

Gasztro-coach, üzletnyitási tanácsadó, konyhatechnológus tervező.

Közgazdászként diplomázott, majd 2005-ben kezdett a családi tervező cégben dolgozni, melynek ma az ügyvezetője. Az ügyfelek szélesebb körű kiszolgálása érdekében HACCP tanácsadó lett, majd megszerezte a munkavédelmi technikusi képzettséget is. Eddigi munkája során több száz gasztro vállalkozás életre hívásában működött közre, kisebb éttermektől, üzemektől egészen a több ezer adagos vendéglátó egységekig terjed a munkája.

Az elmúlt években felismerte, hogy a gasztro vállalkozásoknak nem csupán technológiai tervezésre van szükségük, hogy megszerezzék a vállalkozásukhoz szükséges engedélyeket, hanem igénylik az üzletnyitással kapcsolatos széleskörű tanácsadást, akár az üzleti tervezésben való aktív részvételt. A tervezési feladat így egy komplex tanácsadási folyamat része, ahol a gasztro vállalkozást az ötlet létrejöttétől egészen az üzletnyitásig, sőt azon túl is végigkíséri, szakmailag támogatja.

Elhivatott abban, hogy a magyarországi gasztro vállalkozások színvonalát javítani kell, és a gasztro forradalmat ki kell teljesíteni, ezért a társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartja. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségében 2015-ben létrehozta a Gasztro Bizottságot, melynek 2015-2018-ig az elnöke volt. A 2018-ban megalakult Piqniq gasztronómiai vállalkozások edukációs közösségének egyik alapítója.

Rétfalvi Zoltán

Rétfalvi Zoltán

Pénzügyi Kontroller

Rétfalvi Zoltán

Pénzügyi Kontroller

Kuruczné Szabolcs Gizella

Kuruczné Szabolcs Gizella

Ügyvezető

Kuruczné Szabolcs Gizella

Ügyvezető

Kurucz Ferenc

Kurucz Ferenc

Ügyvezető

Kurucz Ferenc

Ügyvezető