Rólunk


Cégünk, a Design Stúdió Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1992 óta áll ügyfelei szolgálatában, és foglalkozik technológiai tervezéssel. Vendéglátás-technológia, kereskedelem-technológia, piac-technológia, szálloda-technológia tartozik a fő tevékenységi körünkbe. Profilunkat HACCP rendszerek tervezése és felülvizsgálata, munkavédelmi dokumentációk összeállítása, komplex üzletnyitási tanácsadás teszi teljessé.

A Design Stúdió Kft. alapvetően családi vállalkozás, ami természetesen számtalan kiváló alvállalkozóval, tervezővel és kivitelezővel egészül ki. Közel két évtizedes tevékenységünk alatt a legnagyobb tervezőirodákkal dolgozhattunk együtt budapesti és vidéki létesítmények, piacok, vásárcsarnokok, bevásárló-központok, vendéglátó-egységek, intézményi tálalókonyhák és főzőkonyhák, szállodák tervezésén, kialakításán. Referenciáink és szakmai múltunk garanciát jelent Önnek, hogy munkánkat a legmagasabb színvonalon végezzük.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is az ügyfeleink, üzleti partnereink közt üdvözölhetjük!


A cég képviselői

Kuruczné Szabolcs Gizella

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán végezte tanulmányait. 1980-tól a Kereskedelmi Tervező Vállalatnál foglalkozott kereskedelmi- és vendéglátóipari egységek technológiai tervezésével, ahol a Kiskereskedelem Technológiai Osztály vezetője volt 1981-1989 között. 1992-ig a KERTI Komplex Kft tagja, majd 1992-es alapítása után a Design Stúdió Kft. ügyvezetője.

Kurucz Ferenc

A Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari Fõiskolán folytatta tanulmányait. 1993-óta tevékenykedik a cégben, emellett 1995-ig a Budapesti Tüzép Vállalat marketing igazgatója. Ezután már Design Stúdió Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-ben főállásban tevékenykedik, alapvetően kereskedelem és vendéglátó technológiai tervezési és szervezési területen. A Design Stúdió Kft. ügyvezetõ igazgatója.

Rétfalvi-Kurucz Alexandra

Gasztro-coach, üzletnyitási tanácsadó, konyhatechnológus tervező.

 Közgazdászként diplomázott, majd 2005-ben kezdett a családi tervező cégben dolgozni, melynek ma az ügyvezetője. Az ügyfelek szélesebb körű kiszolgálása érdekében HACCP tanácsadó lett, majd megszerezte a munkavédelmi technikusi képzettséget is. Eddigi munkája során több száz gasztro vállalkozás életre hívásában működött közre, kisebb éttermektől, üzemektől egészen a több ezer adagos vendéglátó egységekig terjed a munkája.

Az elmúlt években felismerte, hogy a gasztro vállalkozásoknak nem csupán technológiai tervezésre van szükségük, hogy megszerezzék a vállalkozásukhoz szükséges engedélyeket, hanem igénylik az üzletnyitással kapcsolatos széleskörű tanácsadást, akár az üzleti tervezésben való aktív részvételt. A tervezési feladat így egy komplex tanácsadási folyamat része, ahol a gasztro vállalkozást az ötlet létrejöttétől egészen az üzletnyitásig, sőt azon túl is végigkíséri, szakmailag támogatja.

Elhivatott abban, hogy a magyarországi gasztro vállalkozások színvonalát javítani kell, és a gasztro forradalmat ki kell teljesíteni, ezért a társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartja. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségében 2015-ben létrehozta a Gasztro Bizottságot, melynek 2015-2018-ig az elnöke volt. A 2018-ban megalakult Piqniq gasztronómiai vállalkozások edukációs közösségének egyik alapítója.

Rétfalvi Zoltán

Közgazdász, pénzügyi vezető

2003-ban végzett közgazdászként, majd több multinacionális nagyvállalatnál szerzett tapasztalatot, többek között egy 1600 fő alkalmazottat foglakoztató, 80 milliárd forint árbevételű cég pénzügyi igazgatói pozícióját is betöltötte.

Tapasztalatot a gasztro vállalkozások elindításában is szerzett, társtulajdonosként egy élelmiszer forgalmazással foglalkozó cég komplett üzleti és pénzügyi tervét, kontrolling hátterét rakta össze 2013-ban, mely egy év alatt elérte a 700.000 Euró árbevételt. 2016-ban sikeresen exitált a vállalkozásból, mely azóta is működik.

Jelenleg a Design Stúdió Kft. működésében is szerepet vállal, segíti az étteremnyitásban gondolkozó vállalkozókat pénzügyi tanácsadásalm, illetve a gasztronómia lelkes végfelhasználóként is közel áll a szívéhez.  Hisz abban, hogy a sikeres gasztro vállalkozást az alapoknál kell kezdeni, ha az üzleti terv nem állja meg a helyét, akkor a kudarc esélye is jelentősen megnő. Képviseli azt az álláspontot, hogy a működő élelmiszeres vállalkozásoknak nem csupán a könyvelését kell jó kezekbe adni, hanem ugyanilyen fontos a cég kontrolling rendszerének a kiépítése, mely folyamatos ellenőrzési és felügyeleti lehetőséget ad a vállalkozó kezébe. A 2018-ban megalakult Piqniq gasztronómiai vállalkozások edukációs közösségének egyik alapítója.