Konyhatechnológiai tervezés

Bármilyen vendéglátó funkcióban gondolkozunk, a tevékenység külön-engedély köteles, azaz a működési engedélyt csak úgy szerezhetjük meg, ha az illetékes szakhatóság is megfelelőnek találja az egység kialakítását. Ahhoz, hogy élelmiszer-biztonságot garantáló, HACCP kompatibilis vendéglátó egységünk legyen, már a tervezésnél figyelembe kell venni a jogszabályi előírásokat, ennek megfelelően kell a helyiségkapcsolatokat kialakítani. A tervezett választékhoz, adagszámhoz, és a megrendelői igényekhez hozzá kell rendelni a szükséges hátteret, technológiai berendezéseket.

Amennyiben az egység kialakítása nem csak belső átalakítással jár, hanem építési engedély köteles is egyben, akkor kötelező szakági technológiai tervet benyújtani a beruházásás megkezdése előtt az építési engedély megszerzéséhez.

Bármelyik eljárás is szükséges az Ön üzletéhez, forduljon hozzánk bizalommal! Megtervezzük az elképzelt üzletet, adatokat szolgáltatunk a technológiai berendezésekkel kapcsolatban a társtervezőknek (építészet, gépészet, elektromos tervek), segítünk a szakhatósági engedélyekhez szükséges technológiai dokumentáció előállításában, megállapodás szerint részt veszünk az előzetes szakhatósági egyztetésben.

Mindezek mellett teljeskörű üzleti tanácsadással is segítjük, hogy a kivitelezés alatti időt hasznosan tölthesse az előkészítő müveletekkel.