Vendéglátó egységet nyitni szép, de nehéz feladat! Engedje meg, hogy segítsünk az üzletnyitásban Elkészültek a tervek, halad a kivitelezés.

Szorít az idő, minél előbb ki kellene nyitni. Biztos, hogy időben be tudjuk szerezni az engedélyeket? Sokan szorongva böngészik az interneten, milyen regisztrációk, papírok, ügyintézés szükséges? Felesleges aggódás helyet keressen meg minket, lehetőség szerint a tervezés fázisában, így lesz ideje felkészülni a nyitásra. Fontos, hogy az üzleti tervében kalkuláljon az üzletnyitással kapcsolatban felmerülő járulékos költségekkel is.

Hívjon minket, segítünk Önnek időt, pénzt és szorongást spórolni! Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiszemelt üzlet alkalmas a tervezett profilra, vegye igénybe üzletnyitási tanácsadásunkat. Számos olyan problémára világíthatunk rá, ami segít meghozni a döntést.

Segíthetünk?

Ismerjük a vonatkozó rendeleteket és a jogszabályi hátteret, így számos ötlettel és praktikus tanáccsal láthatjuk el Önt, amely fontos lehet az üzlete megnyitásához. Használja a tudásunkat, így nemcsak időt és energiát spórolhat meg, hanem elkerülhet egy sor felesleges ügyintézési futamot, és esetleges büntetést. Reméljük, hamarosan Önt is az ügyfeleink körében üdvözölhetjük!

Kapcsolat

+36203468593

gasztro@etteremnyitas.hu

www.etteremnyitas.hu

facebook.com/etteremnyitas

youtube.com/etteremnyitas

H-1204, Bp. Szilágyság u. 57.