A konyhatechnológia mellett számos, alapvetően gasztronómiával összefüggő tervezési feladatban van kimagasló gyakorlatunk.

Szálloda technológia esetén nemcsak az élelmezési folyamatokkal kapcsolatos kérdésekben, tervezési feladatokban számíthat ránk, hanem a szálláshely üzemeltetéshez szükséges egyéb technológiai háttér (mosoda, takarítás, szobaasszonyi helyiségek, hulladékkezelés stb.) kialakításában is segíteni tudjuk a munkáját.

Számos fővárosi és vidéki piac komplett piac technológiai tervezésében vettünk rész az elmúlt években, ahol az egyes árudák tervein kívül a piac üzemeléséhez szükséges háttérhelyiségek, a technológiai rendszer megalkotásában is közreműködtünk.

Szintén nagy tapasztalatunk van az élelmiszer-előállítás terén is, ahol megtervezzük a szükséges helyiségkapcsolatokat, berendezzük az egységet a tervezett kapacitásnak megfelelő technológiai berendezésekkel, közreműködünk a hatósági egyeztetésekben, és előállítjuk az engedélyeztetéshez szükséges technológiai dokumentációt.

Kérje ajánlatunkat, várjuk jelentkezését!  

Segíthetünk?

Ismerjük a vonatkozó rendeleteket és a jogszabályi hátteret, így számos ötlettel és praktikus tanáccsal láthatjuk el Önt, amely fontos lehet az üzlete megnyitásához. Használja a tudásunkat, így nemcsak időt és energiát spórolhat meg, hanem elkerülhet egy sor felesleges ügyintézési futamot, és esetleges büntetést. Reméljük, hamarosan Önt is az ügyfeleink körében üdvözölhetjük!

Kapcsolat

+36203468593

gasztro@etteremnyitas.hu

www.etteremnyitas.hu

facebook.com/etteremnyitas

youtube.com/etteremnyitas

H-1204, Bp. Szilágyság u. 57.