Felhívjuk figyelmét, hogy a www.etteremnyitas.hu weboldal és az ott elhelyezett dokumentumok ill. a szerzői jogról szóló törvény által szabályozott tartalmi elemek, stb. szerzői jogaival kizárólagosan a Design Stúdió Kft. rendelkezik.

A weboldal és annak tartalmi elemei csak rendeltetésének megfelelően használhatóak. Minden további felhasználáshoz, így különösen nyomdai és elektronikus úton történő sokszorosításhoz, másoláshoz, illetve tároláshoz a Design Stúdió Kft. előzetes írásos hozzájárulása szükséges.

A Design Stúdió Kft. szerzői jogait a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján gyakorolja. Vitás kérdésekben e jogszabály, illetve a 2013. évi V. törvény (Polgári Törvénykönyv) rendelkezései az irányadóak.

Segíthetünk?

Ismerjük a vonatkozó rendeleteket és a jogszabályi hátteret, így számos ötlettel és praktikus tanáccsal láthatjuk el Önt, amely fontos lehet az üzlete megnyitásához. Használja a tudásunkat, így nemcsak időt és energiát spórolhat meg, hanem elkerülhet egy sor felesleges ügyintézési futamot, és esetleges büntetést. Reméljük, hamarosan Önt is az ügyfeleink körében üdvözölhetjük!

Kapcsolat

+36203468593

gasztro@etteremnyitas.hu

www.etteremnyitas.hu

facebook.com/etteremnyitas

youtube.com/etteremnyitas

H-1204, Bp. Szilágyság u. 57.