Egyéb technológiai tervezés

A konyhatechnológia mellett számos, alapvetően gasztronómiával összefüggő tervezési feladatban van kimagasló gyakorlatunk.

Szálloda technológia esetén nemcsak az élelmezési folyamatokkal kapcsolatos kérdésekben, tervezési feladatokban számíthat ránk, hanem a szálláshely üzemeltetéshez szükséges egyéb technológiai háttér (mosoda, takarítás, szobaasszonyi helyiségek, hulladékkezelés stb.) kialakításában is segíteni tudjuk a munkáját.

Számos fővárosi és vidéki piac komplett piac technológiai tervezésében vettünk rész az elmúlt években, ahol az egyes árudák tervein kívül a piac üzemeléséhez szükséges háttérhelyiségek, a technológiai rendszer megalkotásában is közreműködtünk.

Szintén nagy tapasztalatunk van az élelmiszer-előállítás terén is, ahol megtervezzük a szükséges helyiségkapcsolatokat, berendezzük az egységet a tervezett kapacitásnak megfelelő technológiai berendezésekkel, közreműködünk a hatósági egyeztetésekben, és előállítjuk az engedélyeztetéshez szükséges technológiai dokumentációt.