Adatvédelem

A www.etteremnyitas.hu weboldal tulajdonosa a Design Stúdió Kft. Tájékoztatjuk, hogy társaságunk az üzemeltetés és a honlap működtetése során gyűjtött adatok kezelése kapcsán tiszteletben tartja a weboldalt felkereső minden természetes személy személyiségi jogait.

A weboldalon keresztül gyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítéséhez, azaz a Design Stúdió Kft-vel történő kapcsolattartás során használjuk fel. Az adatokat annak célja szerint, rendeltetésszerűen és felelősségteljesen kezeljük. Adataihoz kizárólag a szerverüzemeltető és karbantartó D and M Consulting, s.r.o, valamint a Design Stúdió Kft. férhet hozzá, azokat a személyes adatok védelméről szóló törvények szerint kezeljük.

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben kérdése van az Adatvédelemmel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk központi elérhetőségeinken.

A holnap használatával Ön elfogadja a fenti rendelkezéseket, s azokat magára nézve kötelező erejűnek tekinti.